AppSheet szakértő

A B2 e-market Kft. megbízói a legkülönbözőbb üzleti területen tevékenykednek, de közös bennük, hogy nap mint nap megélik, hogy a korszerű, felhő alapú, kedvező árú informatikai környezet nem luxus, hanem a versenyképesség alapvető feltétele.

Gyakran már az jelentős előrelépés egy cég működésében, ha a különálló (Excel) táblákban vezetett nyilvántartásokat összekapcsolt felhő alapú (pl. Google Sheets) táblázatra cserélik, mert egy fél óra ráfordítással kialakítható automatizált ajánlat és bizonylatkészítővel megtapasztalható, hogy egyszerű praktikákkal hogyan gyorsul, pontosodik a napi munka.

Az AppSheet szolgáltatás használatát már több mint 6 éve, még jóval a Google felvásárlás előtt, elkezdtük alkalmazni több hazai vállalkozásnál. Mára a Google ökoszisztémába (Drive, Gmail, Calendar stb.) illesztett AppSheet az egyszerűségének, alakíthatóságának, kedvező árának köszönhetően méghasznosabb eszköz.

Ha Önnek fontos a költségcsökkentés, hatékonyság növelés és adatvezérelt cégirányítás, akkor kódolási szakértelem nélkül, önállóan is ki tud alakítani AppSheet alkalmazásokat (akár kész sablonok testreszabásával).

AppSheet szakértőként abban tudunk a segítségére lenni, hogy

SZOLGÁLTATÁSOK

Cégvezetői konzultáció nyilvántartásos hatékonyságnövelésről

digitalizáció, automatizáció, adatvezérelt cégirányítás lehetőségei

AppSheet építés az alapoktól
egy alrendszer vagy komplett mindenre kiterjedő nyilvántartás kiépítése

Mi fán terem az AppSheet?
interaktív online gyorstalpaló kezdőknek

Optimalizáló mesterfogások
már használatban lévő alkalmazások tuningolása

Érdeklődés esetén az alábbi üzenetküldő felületen kérhet információt, voisszahívást: